NIVEA | kit de supravietuire pe timp de vara

8.7.15


Nivea mi se pare un brand care se reinventeaza in permanenta, scoate mereu produse noi in functie de cerintele pietei, vine cu formule noi si produse usor de folosit, iar dupa ceva ani cand n-am folosit decat rar produsele lor chiar imi place cand descopar ceva care merita si mi se potriveste. Asa ca am facut un exercitiu imaginar si mi-am imaginat cum ar arata un kit de supravietuire pe timp de vara de la Nivea. 

Am ales cinci produse in ton cu vremea de afara, zic eu, dar care totusi sa ne ofere un rasfat. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand e cald transpir si ma irit pe gat, imi mai apare cate ceva pe fata si numai bucurii d-astea ... asa ca am ales tinand cont de "istoricul" meu.

Demachiantul gel pentru ten predispus la acnee este delicat si curata eficient machiajul si are un miros placut datorita extractului de magnolie. Crema de zi BB 5 in 1 matifiaza tenul, se adapteaza nuantei pielii (eu m-am speriat putin cand am vazut cat de inchisa e la culoare, insa a fost doar o prima impresie) si ofera tenului o culoare uniforma si luminoasa (astea-s primele mele impresii, l-am folosit doar de cateva ori). Sprayul Fresh Flower este una din variantele lansate pentru vara asta (inspirate de natura), eu am inceput deja sa-l folosesc si pana acum n-am nimic sa ii reprosez. Laptele de corp cu unt de cacao intra repede in piele, hidrateaza si miroase foarte bine. UIeiul Sun Protect & Bronze SPF 30 are o formula matasoasa, se absoarbe rapid in piele si accelereaza procesul natural de bronzare (asta daca nu aveti o problema cu alcoolul din formula).

As mai fi putut sa adaug ceva? Ce ziceti? Ce produse Nivea nu lipsesc din arsenalul vostru de vara?

5 comentarii

  1. As mai adauga balsamul de buze cu protectie SPF, intotdeauna am adorat balsamurile de buze de la Nivea, sunt super hidratante si imi plac pentru ca nu sunt lipicioase.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi palc foarte mult produsele Nivea, iar kit-ul propus de tine mi se pare perfect.Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. momentan, nu cred ca am nimic de la Nivea, dar as vrea o gramada de lucruri!

    RăspundețiȘtergere