Bilet catre mine #3

21.7.15

Nu stiu zilele voastre cum sunt, dar eu traiesc in functie de cat de cald e afara. Azi dimineata m-am trezit cu inflamatie in tot corpul si am o stare de tot rahatul (nici nu pot sa ma exprim altfel). Din pacate caldura o afecteaza rau si pe Bella, ultimele 2 zile n-au fost deloc bune, asa ca ... nici n-are sens sa continui. Ce-mi trece prin minte acum?

- o sa te rupa factura la energie luna viitoare, dar fara aer conditionat nu se poate sta in casa (eu stau la etajul 3 din 4 si dupa pranz e jale), asa ca nu te mai gandi

- covrigeii sarati de la Solaris (ii gasiti aici) trebuie sa existe mai des in viata ta

- ebay nu mai e ce-a fost (numai de persoane neserioase am dat in ultima vreme, atat vanzatori, cat si cumparatori, pierd o gramada de timp cu cereri de retur comisioane si discutii inutile)

- Exumas Matte Multiple de la NARS (il gasiti aici) arata bine si are un super pret, dar chiar nu-ti trebuie (pe cine incerc eu sa mint?)

- rosii cherry gasesti in piata, dar cine ajunge acolo? (inca nu o pot lasa singura pe Bella, nici nu mai stiu cum e sa ajungi la cumparaturi si poftesc la rosii cherry si la ... si la altele, trebuie sa vorbesc cu mama sa se duca la cumparaturi urgent)

Restul gandurilor alearga prin mintea mea si nu le pot prinde, voi la ce va ganditi?

4 comentarii

  1. Subscriu si eu la primele 2... Dear summer, go the f...away!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mare, plaja, putina briza racoroasa.. sau daca nu, o zi ploioasa in care sa te poti relaxa putin fara a avea dureri de cap din cauza caldurii sau stiu eu ce altceva. Ziua trece greu, noaptea e racoroasa dar foarte scurta. Deja de la 8 dimineata vremea de afara devine insuportabila. Pana la 21-22 e inca foarte cald.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mancat pana la urma vreo 2-3, ca nu intra nimic in stomac.

    RăspundețiȘtergere