Cover grey - mascara pentru firele albe de par

25.6.15


Inainte sa plec in vacanta in Austria m-am documentat unde gasesc o mascara pentru firele albe de par si m-am dus direct in DM sa ma uit dupa ea. Stiti ca am cautat si in tara si nu am gasit nimic, asa ca am batut vreo trei magazine DM in Viena pana am gasit-o. A fost in jur de 8 euro si mi-am pus mari sperante ca va fi o solutie pentru a amana vopsitul cat mai mult. Parul meu natural este negru taciune, insa creste extrem de repede si la 2 saptamani dupa ce ma vopsesc deja se vad firele albe la radacina (nu conteaza ce tip de vopsea folosesc, nu conteaza ca ma vopsesc acasa sau la salon, ajung in acelasi punct indiferent de ce alegere fac)..

E ok, face ce promite si e o solutie pentru situatiile de urgenta, insa nu e ceea ce as fi vrut eu sa fie. Mascara are doua capete: unul cu perie pentru a acoperi firele de par albe si altul cu un aplicator (ca de gloss) pentru radacina. Acopera firele si daca ai rabdare sa-l lasi sa se usuce rezista culoarea cateva ore bune, se foloseste usor, insa pe caldurile astea cand transpiram nu e nici o sansa sa ramana culoarea de pe o zi pe alta. 

N-are miros nici de vopsea, nici de mascara, textura este destul de asemanatoare cu a unei mascara de gene mai lichida (m-am uitat un pic pe ingrediente dar nu stiu exact ce contine o mascara pentru gene, asa ca nu stiu daca e vreo diferenta reala), dar dupa ce am folosit produsul asta de mai multe ori in ultimele saptamani nu vad sensul sa ma agit sa-l caut cand ies din tara pentru ca pe parul meu negru la fel de bine cred ca merge aplicata orice mascara pentru gene si rezultatele vor fi aceleasi. 

Nu stiu cum s-ar comporta o mascara de gene pe ploaie, insa nici asta pentru par nu s-a descurcat minunat - n-a curs, dar nici n-a ramas culoarea in par. Ma gandesc totusi ca o mascara waterproof ar fi o alternativa buna pentru situatiile de urgenta (ma refer strict la parul negru ca pentru alte nuante e cu totul altceva)

Ati folosit vreun produs de genul asta pana acum? Cum vi se pare ideea?

11 comentarii

  1. E groaznic asa, pe mine deja ma streseaza situatia. Nici nu stiu ce as mai incerca, dar asa as vrea sa nu ma mai vopsesc atat de des, dar nici cu firele albe nu pot sta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea părea interesantă, dar păcat că nu rezistă prea mult pe păr. Mi-e frică puțin de momentul în care o să am fire albe că și mie îmi crește foarte repede părul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie cat mai departe momentul ala, mie mi-au aparut primele fire pe la 25 de ani dupa moartea bunicului meu (atunci pe sistem nervos mi-a si cazut mult par) si de atunci e din ce in ce mai rau.

      Ștergere
  3. Nu am incercat acest tip de produse insa de-a lungul timpului au fost foarte putine brand-urile care chiar mi-au atras atentia. Apreciez orice sfat legat de cosmetica si probabil o sa cumpar acest produs pentru mama mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine e sa fie nevoie sa te vopsesti, eu daca nu imi apareau firele albe nu mi-as fi stresat parul cu asa ceva, dar uneori n-ai alta solutie.

      Ștergere
  4. ptr mine e o noutate..insa mi-ai dat ideea cu rimelul :-D eu am fix 3 fire albe , pe primul l-am descoperit fix in ziua in care implineam 30 de ani si ma contemplam in oglinda ... Mi-a stricat ziua ! :-D se pare ca-mi apare cate unul pe an..anul acesta fac 33 si fix 3 fire danseaza frenetic pe varful capului meu ...eu nu m-am mai vopsit de multisori ani...si parca as mai amana putin treaba asta...asa ca o sa apelez chiar de astazi la rimel :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e rau unul pe an ... eu de la 25 (cand mi-a aparut primul) pana acum am adunat o colectie, care reuseste sa ma streseze cu adevarat. Sa-mi zici cum e cu rimelul. :)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. E mult mai simplu pe parul deschis la culoare, pe negru e contrastul atat de puternic ca-ti sare imediat in ochi.

      Ștergere
  6. La mine se vede oricum as purta parul, cel putin pe caldurile astea cand transpir e de groaza ... nu rezista nimic pe par. Nu stiu multe despre henna, o sa ma documentez si eu, macar ca idee.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine mai stie cate am incercat? Nu vad vreo diferenta, toate mi se par la fel, fie ca-s mass market, fie ca-s profesionale. Eu n-am probleme cu scalpul, asa ca iau ce-mi sare in ochi in magazine.

    RăspundețiȘtergere