Albastru sau verde?

23.6.15


rochie albastra - AICI
jacheta - AICI
rochie verde - AICI

Postarea asta mi-a dat batai de cap, ma chinui de cateva zile s-o scriu si n-am avut deloc inspiratie, nici pozele nu-mi plac in mod special, desi m-am straduit si eu si s-a straduit si mama, pentru care am si facut cumparaturi de fapt. V-am spus ca talentul ne lipseste cu desavarsire, noi mai mult radem decat sa facem ceva si se mai uita si lumea ciudat la noi.

Peste cateva zile mama trebuie sa participe la reuniunea cu colegii de liceu - 40 de ani de la terminarea liceului si a fost destul de greu s-o conving sa se duca. Ea si tata s-au cunoscut in liceu, au ramas impreuna si ii este extrem de greu sa se duca fara el. O parte din mine o intelege (si-mi dau seama ca nu ii va fi usor sa raspunda la intrebarile care vor veni in mod sigur), insa vreau sa iasa, sa socializeze, sa isi aminteasca ca inca are o viata. Si m-am gandit ca niste haine noi ii vor da mai multa incredere in ea si poate o vor face sa se priveasca altfel.

De pe SheIn (pe vremea cand inca se numea SheInside, nu stiu ce isi tot schimba denumirile siteurile astea) i-am luat o rochie albastra, mi s-a parut superba culoarea. Rochia este foarte frumoasa si ii vine foarte bine, singura chestie care nu-mi place este ca se calca extrem de greu in zona cutelor, dar s-a rezolvat si asta pana la urma. Si ca sa mearga cu rochia i-am luat o jacheta pe care am vazut-o acum ceva vreme pe alte bloguri, m-am gandit ca e stilul mamei si o va putea purta in diverse ocazii. Nu m-am inselat, i-a placut mult cand i-am dat-o, mai ales ca nu stia ca am comandat ceva pentru ea.

Rochia verde este de pe Romwe si mi-a placut mult imprimeul cand am vazut-o. In realitate culorile sunt mai vibrante si rochia arata mult mai bine, nu stiu de ce n-am reusit sa surprind asta si in poze. E putin mai lunga decat parea pe site, insa e la fel de interesanta. Reactia mamei a fost ceva de genul "alta rochie pentru mine?". I-am zis ca e bine sa aiba de unde sa aleaga. Nu ca n-ar fi avut cu ce sa se imbrace, dar femeile niciodata n-au haine destule. Eu sunt incantata de ce i-am luat, preturile mi se par rezonabile si calitatea hainelor buna.

Voi ce ziceti? Albastru sau verde? Care va place mai mult?

22 de comentarii

  1. Rochia verde o prinde de minune. Daniela david

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as merge pe albastru, mi se pare mai eleganta tinuta aceasta. Si cea verde e frumoasa dar parca e mai mult pentru o iesire in natura. Sau cel putin asa mi se pare mie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai eleganta cea albastra, dar si necesita mai multa atentie la purtat. :)

      Ștergere
  3. Rochia verde este superba, mai ales pentru vara!
    Chiar i-ar prinde bine sa mearga la reuniune, sa socializeze si sa se intalneasca si cu prietenii din liceu, e bine ca ai reusit sa o convingi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se si simta bine si sa ii deschida apetitul si pentru alte iesiri.

      Ștergere
  4. Combinatia mov cu verde e una din preferatele mele, deci, fara nicio ezitare, rochita verde. E atat de flu-flu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea Verde !!! culoarea e superba si e si vaporoasa!Perfecta pentru o asa intalnire speciala!

    RăspundețiȘtergere
  6. Albastru !! :)
    Rochia albastra cu jacheta arata super !
    Si rochia verde e foarte frumoasa, dar eu as opta pentru prima tinuta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca e o reuniune standard, de tipul "dimineata la liceu si seara la restaurant" as zice sa mearga cu cea verde ziua si cea albastra seara :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ambele ținute îi vin bine, dar eu personal o prefer pe cea verde! Să le poarte sănătoasă și să se simtă bine la reunine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu tot pe cea verde as alege-o pt intalnire, dar si cea albastra imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa e, important e sa se simta bine. :)

    RăspundețiȘtergere