DIY: bratara roz din snur si mini pandative

16.9.12

Pe mine cand ma apuca inspiratia, ma apuca - e tot ce am de spus in apararea mea - mi-ar fi placut sa fac bratara asta cu snur rosu, insa n-am avut decat roz, asa ca roz e. Am pornit cu ce vedeti in poza de mai jos: snur roz subtire (am masurat sa se infasoare de 5 ori pe mana si am lasat destul la capete pentru ca nu stiam cum o s-o inchid), cateva zale subtiri si niste mini pandative (floare, frunze, libelule si mini chei) si un cleste.


Am facut 7 noduri (distantele nu au fost masurate - le-am facut la ochi cum mi s-a parut mie ca pica bine) si am prins pandantivele direct in nod (libelule au avut gaura mai mare si au mers pune direct, la restul am folosit zale subtiri) si m-am trezit cu o bratara lunga care se infasura frumos pe mana dar pe care nu stiam cum s-o inchei.

Am incercat mai multe variante de inchidere (pentru ca nu aveam in casa nici un sistem de prindere/ inchidere) si in final m-am decis sa fac o gaica din snur la un capat si la celalalt am pus intre 2 noduri (nici nu ati observat ca-mi plac nodurile la bratari, nu?) un tub metalic pe care l-am trecut prin gaica ca sa inchid bratara. Simplu si mi-a rezolvat problema.

Un comentariu

  1. Ti-a iesit super frumusica! Chiar te pricepi! Si observ ca ai o pasiune foarte mare pt bratari, parca imi faci si mie pofta sa imi cumpar/confectionez cateva! :))

    RăspundețiȘtergere